Projektgruppe


Institut for Erhverv og Bæredygtighed, SDU

 

 

 

Jan Stentoft
Professor og projektleder
Send e-mail

Om Jan

Jans forskningsinteresser og undervisning er relateret til supply chain management, supply chain resilience, business continuity management, supply chain innovation, lean filosofi, sales & operations planning og lokalisering af produktion fra et globalt perspektiv med vægt på brugen af nye digitale teknologier. Jan har praktisk industrierfaring fra stillinger hos Dandy, Gumlink og LEGO og fra løbende opgaver som ledelseskonsulent.

 

 

 

Ole Stegmann Mikkelsen
Lektor
Send e-mail

Om Ole

Oles forskningsmæssige interesser og undervisning ligger indenfor supply chain management, supply chain resilience og risk management, strategisk og global sourcing, supply chain innovation, sales & operations planning og lokalisering af produktion fra et globalt perspektiv. Ole har praktisk industrierfaring fra stillinger hos Milliken Denmark A/S og Danfoss A/S.

Center for War Studies, SDU

 

 

 

Olivier Schmitt
Professor (mso)
Send e-mail

Om Olivier

Oliviers arbejde fokuserer på nutidige internationale sikkerhedsspørgsmål, herunder forsvarspolitik og moderne krigsførelse. Hans seneste arbejde har fokuseret på forandringer og transformation i militære organisationer og kombinerer dermed indsigter fra organisatoriske og sikkerhedsstudier. Han er reserveofficer i den franske Luft- og Rumfartsstyrke samt en tilknyttet medarbejder hos RAND Europe, og så har han arbejdet i det franske forsvarsministerium og i “Operations” divisionen hos NATO.

 

 

 

Vincent Keating
Lektor
Send e-mail

Om Vincent

Vincents forskning falder inden for sikkerhedsstudier fra politisk sociologi og politisk teoris perspektiv. Hans tidligere forskning har undersøgt, hvordan stater og ikke-statslige organisationer opretholder tillid og legitimitet, hvordan den ideologiske tiltrækning af russiske værdier får vestlige populistiske grupper til at støtte russisk udenrigspolitik, og hvordan stater træffer valg mellem menneskerettigheder og sikkerhed.

 

 

 

Louise Tumchewics
Postdoc
Send e-mail

Om Louise

Louise Tumchewics har opnået sin ph.d. i krigsstudier ved King’s College London. Hendes forskning fokuserer på krig og teknologi, økonomisk krigsførelse og civil-militære relationer. Før hun kom til SDU, var Louise seniorforsker ved den britiske hærs Center for Konfliktforskning (CHACR), adjunkt ved Rabdan Academy i De Forenede Arabiske Emirater og Visiting Research Fellow ved King’s College London. Louise er redaktør af Small Armies, Big Cities – en undersøgelse af moderne bykrigsførelse, og så er hun forfatter til to kommende bøger.

Institut for Matematik og Datalogi, SDU

 

 

 

Marco Peressotti
Postdoc
Send e-mail

Om Marco

Marcos forskningsmæssige mission er at gøre det mere effektivt at programmere, analysere og sikre digitale systemer. Han udvikler nye metoder og værktøjer til at støtte i udvikling og vedligeholdelse af korrekt og sikkert software specielt sammenkoblede systemer, der udgør kernen i den digitale omstilling. Et overordnet tema i hans forskningsmetode er brugen af teknikker fra cybersikkerhed, kunstig intelligens og programmeringssprog samt målet om et sammenfattende matematisk perspektiv.

 

 

 

Peter Mayer
Adjunkt
Send e-mail

Om Peter

Peter forsker i “End-user Viable Information Security & Privacy Solutions”. Derved, uafhængigt af om slutbrugeren af en sikkerhedsløsning er en lægmand, en administrator eller en udvikler, ligger fokus på at gøre sikkerheds- og privatlivsløsninger levedygtige for målgruppen ved at tage hensyn til deres specifikke behov og kompetencer. En vigtig rolle i denne forskning spiller på forståelse af slutbrugeres mentale modeller, dvs. på hvilke måder de tror, cybersikkerhed påvirker dem, samt hvor effektive modforanstaltninger er.

 

 

 

Fabrizio Montesi
Professor
Send e-mail

Om Fabrizio

Fabrizio forsker i nye programmeringsprincipper og teknologi, der forbedrer produktivitet, pålidelighed og sikkerhed. Han var banebrydende for paradigmet med koreografisk programmering til integrationsprotokoller og vedligeholder det serviceorienterede programmeringssprog Jolie. Fabrizio er en Villum Young Investigator og modtager af flere priser for videnskab og innovation, herunder EAPLS Best PhD Dissertation Award og Best Thesis in ICT Award fra General Confederation of Italian Industry. Han tjener som præsident for det internationale Microservices Community.

 

 

 

 

Narongrit Unwerawattana
Videnskabelig softwareudvikler
Send e-mail

Om Narongrit (Kie)

Narongrit (Kie) er softwareudvikler hos IMADA. Hans interesser omfatter softwareudvikling, softwarearkitektur og cloud computing. Han spiller en udviklerrolle i digitale transformationsprojekter, der gør ideer til brugbare applikationer. Han er vedligeholder af tjenestens orienterede programmeringssprog, Jolie. Han har erfaring med at arbejde i virksomheden som en del af udviklingsteamet for en finansiel tech-startup i Thailand, hvor han udviklede sine interesser og bidrog til virksomhedens kerneydelser.

 

 

 

Judith Kankam-Boateng
Ph.d.-studerende
Send e-mail

Om Judith

Judith er bachelor i informationsteknologi og har en mastergrad i jura, digital innovation og bæredygtighed med fokus på digitalisering. Hun har en stor forskningsmæssig interesse i databaser, programmering og softwareudvikling. Judith har bl.a. arbejdet som undervisningsassistent for et kursus i nye teknologier i AI, ML og Blockchain Technologies. Hun har ekspertise inden for ERP Microsoft Dynamics NAV 2018, og så har hun erfaring som Business Analyst, Product Owner og Scrum Master.

 

Forsvarsakademiet

 

 

 

Amelie Theussen
Lektor
Send e-mail

Om Amelie

Amelie forsker i sikkerhedssituationen i Arktis og Østersøregionen, dansk og tysk sikkerheds- og forsvarspolitik, og spørgsmålet om, hvordan krig forandrer sig, og hvilke konsekvenser det har for politiske og juridiske normer omhandlende magtanvendelse. Desuden designer og gennemfører hun prisvindende simulationsøvelser for universiteter og militære uddannelser.